en dag i taget.


ojdå..

länge sen jag uppdatera, oooops!

har typ as mycket att göra, kom på nu att jag hade svenska inlämning för typ några veckor sen som jag inte ens börjat med, haha. men nu e jag på god väg. (HÖHÖ)

idag hade jag min idrotts lektion för sexorna, gick faktiskt väldigt bra (tycker jag själv) vet itne vad dom små tyckte men det var faktiskt väldigt kul=) (tihi)

nu ska jag fortsätta arbeta på mitt författar porträtt. kanske jska läsa min bok först också-.-

hörs sen!=)


detta är den otroligt tråkiga person jag studerar om.



en lång promenad resulterar till en del bilder.

Här om dagen var Julia och jag ute och gick och tog lite bilder, så jag tänkte visa några. Ska även ut och gå ikväll för att jag inte ska på träningen, så då kommer det kanske fler bilder lite senare. Men här är somsagt några!=)
















Tiger woods

Eftersom min absolut största idol är Tiger Woods så tänkte jag berätta lite om honom, jag ser upp till den här personen väldigt mycket och han är en stor förebild för mig. helt seriöst så bryr jag mig inte om att han har varit otrogen mot Elin, visst, det e förjävligt gjort och ingen förtjänar att bli behandlad så som elin blivit men han är fortfarande världens bästa golf spelare och jag tycker inte att folk ska glömma bort vilken stor talang han har och hur mycket han brinner för sin golf. Jag tror och jag kan nästan lova att han e väldigt väldigt ledsen över vad han gjort och att han ångrar sig säkert, just därför borde han inte bli övergiven av sina fans, jag kommer alltid ha samma uppfattning av denna stora talang, han är bäst!


Tiger Woods

30 december 1975 i Orange, Kalifornien, USA. Han är 34 år gammal och bor än så länge med Elin Woods från sverige, dom har tillsammans två barn.

Amerikanen Tiger Woods räknas redan som en av världens främsta golfspelare genom tiderna. Pappan var amerikansk yrkesmilitär och mamman kommer från Thailand. Namnet Tiger kommer från en av pappans vänner. Egentligen heter han Eldrick.

Innan Tiger Woods fyllde 24 år hade han redan vunnit 21 professionella turneringar, vilket tangerade rekordet från 1913. Hans amatörbedrifter (han blev professionell hösten 1996) är de mest imponerande i amatörgolfens historia: 

  • 3 USGA junior-amatörmästerskap 1991-1993 (vid femton års ålder var han den yngste att vinna)
  • 3 USGA-amatörmästerskap 1994-1996 (vid arton års ålder var han den yngste att vinna) som innebar 18 matchsegrar i rad

Hans karriärväg till den officiella titeln som världens främste golfspelare den 15 juli 1997 var den snabbaste någonsin (och han var också den yngste som uppnått denna titel), vid 21 års ålder (han slog därmed ett 29 år gammalt rekord).
hans total på prispengar under 1997-2009 är 776 003 439 miljoner. 

Det verkar som om Tiger Woods fru Elin Woods (Nordegren) har förlåtit sin make. Kanske har hans tid på rehab och hans offentliga ursäkt hjälpt till. Det har nu gått 3 månader sen Elin lämnade Tiger, men nu är hon alltså beredd att flytta tillbaka till honom med deras två barn. Vi hoppas för deras skull att Tiger har förändrats, men vad är det man säger "det går aldrig att tvätta ränderna ur en tiger"....!


En stjärna*


Här har vi tigerns hus, inte dåligt eller hur?

ungefär sådär kommer lilla jag bo om några år^^



lördagen före söndagen.

Heeejsan!:)

idag händer det inte mycket, jag kommer försöka städa lite i vårat "lekrum" som nu ska bli ett såkallat "hemmagym". Mamma vill att jag ska städa iordning så vi får in sakerna, så får väl göra det snart=)
annars kanske man ska satsa på att plocka undan lite på rummet, kan behövas, (igen) även fast jag gjorde det för typ några dagar sen..!
funderar stark på att ringa julia och höra om hon vill hitta på något, vi får se.

nu ska jag gå och kika om vi har något att äta på.



sommar ja tack!

nu börjar jag längta ivrigt efter sommaren asså.
tänkte bjuda på lite härliga sommar bilder, bara för att kunna längta lite till.
PUSS=)




















curling

Dagens träning bestod av curling, haha ruskigt kul (och kallt), jag har kommit fram till att det e sjukt svårt, har absolut ingen känsla när det gäller att släppa stenen i rätt fart. haha! nä, men det var faktiskt väldigt kul tyckte jag=)

var och tog blodprover idag, midre kul då, ska kolla om mitt järnvärde e bra, vilket jag hoppas på eftersom jag  e så dålig på att komma ihåg mina järntabetter x) haha! hatar sprutor, sjukt äckliga verkligen. och ont gör det också..

men nu är det tv:n som gäller=)



träning+plugg=en riktig söndags kväll!

Kom precis hem från träningen, det gick inte så där jätte bra faktiskt, haha! vi kör alltid match killar mot tjejerna, vi förlorar varje gång.. men nästa gång då jävlar.. ja=)

imorgon har vi som vanligt fys med gruppen, men det kommer inte bli så mycker springa, för vi ska nämligen spela curling, haha, fett kul ju. ser fram emot det. Har typ aldrig spelat det. eller jo, hade det faktiskt som onsdags idrott förut, haha.

nu ska jag skriva klart min uppsatts så hörs vi imorgon:)



idag är en bra dag

idag är det en sån där skön dag när man sitter hemma och tittar på tv, fast jag måste ju såklart göra klart mitt SO arbete som jag inte ens har börjat på, och det ska vara klart imorgon, haha! ja mn det e härligt att bara sitta hemma och göra det man ska.

Sen ikväll kommer jag ha träning i golfhallen men vår grupp. Vanlig spelträning i simulatorn, vi lär ju ska spela typ 9 hål, så det blir as kul.

men vi hörs senare.




musik till din träning.

Jag tänkte lägga upp några låtar som e underbara att träna till.
sjukt bra.

U2-sunday bloody sunday


techno 2010- hands up mix


techno 2010


trance techno 2009-2010-summer hits disco


broder daniel-luke skywalker


ola svensson- unstoppable



där har vi några låtar som e superduper bra att köra sitt styrkepass till=)





Godmorgon

Nu när jag går ute börjar jag känna sommaren^^ 
dåligt härligt eller? det börjar bli varmt, man kan se lite gräs, man ser typ hur snön försvinner, och jag känner hur sugen jag är på att spela golf, får verkligen värsta suget för att åka ut på banan och spela  9 eller 18hål, men eftersom det är ganska omöjligt så ska jag nog åka på gymmet istället och träna lite, eller så tränar jag hemma, haha vet inte riktigt hur det blir.

Hursomhelst ska jag kolla upp nu vilken vecka jag har minst prov, sen ska vi kanske boka en "golfresa" till typ turkiet, och då ska jag spela, varje dag, höhö.

ser verkligen fram emot den här sommaren, det gör jag.
nu jävlar!




en golf blogg!

Nu är det så här att jag har bestämt mig för att starta en golf blogg om just mitt golfande, här kommer ni kunna läsa om mina tävlingar, träningar, läger och mål med golfen. Jag har ju en blogg sen tidigare som ni kanske läst http://thresee.blogg.se där jag skriver om min vardag, men jag känner att jag har mycket mer att komma med när det gäller golf, för det är ju liksom det jag brinner för. Jag kommer ha kvar den andra bloggen också och uppdatera så mycket som jag känner för, det vill säga lite då och då. Men de är framförallt den här bloggen ni kommer se mig uppdatera som mest.



Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!