stockholm

Hej, hemma igen,

åkte till stockholm i fredags, därför det har varit lite dålig uppdatering!

skulle tävla, spelade jätte bra i 27 hål, hur bra som helst faktiskt, men sista 9 gick därimot inte lika bra. men är sjukt nöjd med tävlingen!

fick pris för bästa ungdom, haha. mycket trevligt=)

Nu ska jag packa för imorogn åker vi på klassresa, göteborg. sjukt kul! längtar som fan.

hör av mig senare:)




prolympia, berlin ♥

det finns mycket som vi är rädd för.

vi springer i korridoren, vi är små, vi är nya och vi känner inte varandra, men vi springer, vi skrattar och vi ler. de känns inte längesen men det är 4 år sen nu, jag har haft dom 4 bästa åren i mitt liv med er, kan inte fatta att det faktiskt snart är slut. Alla lärare, alla elever, alla man lärt känna, vi kan hålla kontakten. är det något man bara säger? 4 år tillsammans, vi har träffats nästan varje dag, det kommer kännas konstigt att inte komma tillbaka till våran skola, vårat klassrum om några månader, utan istället börja om. en del tycker det ska bli underbart, men jag kan inte tycka det. Vi har kanske världens bästa lärare, på alla vis, hela skolan är en så underbar. Jag trivs så bra på prolympia, jag gör verkligen det, tror inte att jag förstår förns nu förstår hur bra vi som går där har det egentligen.

jag kommer sakna det så fruktansvärt mycket, det kommer jag.






Godnatt!=)

Min lilla tanke får vänta tills imorgon, hihi.

tänkte ta en dusch och bädda ner mig själv nu^^

hörs imorgon=)♥


tvvv!

DÅLIG UPPDATERING, JAG VET!

förlåt, men jag kom nyss hem, kom hem 30 min mellan skola och träning så har tyvär inte haft tid att blogga något idag, men ska skriva lite kort här nu iallafall!=)

hade träning idag, ingenting stämde, men man har väl såna dagar? ja det tror jag. kommer gå as bra nästa gång istället:)

imrogn har jag prov, i no, sista lektionen med jörgen någonsin, fyfan, det är så jävla hemskt tycker jag, visst jag tycker de e super skönt att få sommarlov, men jag kommer sakna alla lärare jätte mycket, ni är så bra! huvva, hemsk=(

nu tittar jag på tv, desperata, sjukt bra! älskar de!^^
jag kommer skriva en sak innan jag går och lägger mig, en liten taanke jag har, vi hörs då!




foto

yäää!

lite bilder sen igår när jag och julia sprang ut och fotade en snabbis!






haha, slut!^^

e


hemma

Hemma från banan, gick korthål x2. vädret var ju inte det bästa men och? fett skönt att komma ut ett tag!

snart kommer julia, vi ska plugga och leta hennes mobil, haha, jag och julia gick från mig till stan igår, vilket är typ 1.5 mil eller nåt, och hon har troligtvis tappat sin mobil på vägen, så vi får springa runt och leta, den lär ju itne må så bra nu efter allt regn men, kan ju va bra att hitta den ändå:)

hur som helst så måste jag byta om nu, vi hörs!=)





första rundan hemma!

äntligen, ska ut på golfbanan idag och spela, så jävla kul! måste ju träna lite nu innan tävlingen nästa helg, hihi.
tänkte ju spela bra på den så, borde träna lite faktiskt!

sen måste jag plugga SO också, har prov imorgon och kan typ ingenting.. orka? bläääääää!!

aja, nu ska jag äta, sen drar jag ut, vi hörs sen:)





spex fotot.

Här kommer några bilder från när vi tog spex fotot med klassen!=)










Dagens hädelse!

Den 22 maj 1970 föddes Naomi Campbell (brittiskfödd supermodell), Hon är även sångerska, författare och skådespelerska.

  • Hon var förlovad med U2:s basist Adam Clayton på 1990-talet.
  • Öppnade Fashion Café i New York tillsammans med modellerna Elle Macpherson och Claudia Schiffer.
  • När det gäller musik har Campbell varit med i musikvideor och gjort musik själv. Hennes album heter som heter Baby Woman sålde 1 miljon kopior över hela världen, albumet sålde särskilt bra i Japan. Hon har varit med i musikvideor med bland andra Bob Marley, George Micheal, Jay-Z och Michael Jackson.

    Grattis Naomi!=)





    töntigt!

    shiiiit, vad stökigt mitt rum är nu!xD haha, dags att städa? japp.

    typ ligger saker överallt kläder som papper. har typ bildat en gång så jag kan gå till datan och ta med till sängen, sen är de saker precis överallt annars! haha

    ikväll kommer julia, vi ska nörda x-box hela natten, vadå töntiga?:O the way we are. hehe!





    klasseeen!

    skön kväll igår, åter igen, tack alla!=)

    alltså tänk er, nu är det inte länge kvar tills vi går ut, skönt med är det bara jag som känner att jag kommer sakna alla ändå, visst de ska bli kul att börja gymnasie och börja på något nytt liksom, men jag kommer faktiskt sakna er alla hur mycket som helst. jag känner att vi har börjat känna varandr på riktigt nu, eller? jag vet inte, känns bara dumt att lämna allt. vissa av er kanske man aldrig kommer träffa igen, vi komemr ju liksom itne ha sån bra kontakt. lite skumt kommer det ju kännas att gå till aldrig från att ha träffat varandra nästan varje dag i 4 år..




    berlin♥



    peeengar!

    åh, äntligen hemma, har varit och tjänat in en massa pengar till klassen nu, bra jobbat hörni!!

    gud va kul, längtar som en tok tills vi åker till göteborg.. SHOPPING!! fan va nice^^

    nu blir det väl till att lägga sig i sängen om bara chilla, titta på tv och va socail med folk (mobil) om ni inte förstår? hehe, iallafall.. ja, tog tyvär inga bilder=( men anna tog någon grupp bild som jag kommer printa.. haha!

    förlåt för dålig uppdatering, men har mycket att göra.. hmm.



    Middag på Murklan

    nu ska min klass ha, en middag ute på murklan, för familj och vänner. väldigt mysigt.

    ska uppträda^^ hiiihii. sjunga med julia. kommer vara ne massa uppträdanden, sara, edvin,anna vi och så:) kommer bli kul, jag kommer ladda upp bilder senare kanske!=)

    har inte tid riktigt nu, vi hörs sen!



    juliaaa

    nu sitter jag hos julia och väntar på att hon ska göra sig klar, sen ska vi spela in en film till svenskan, wiiiie!
    kommer kanske lägga upp den här på bloggen sen om den e visningsbar, antagligen inte med, haha!

    sen ska vi springa från julia till lövsta, ehh.. typ långt? palla...

    aja skriver när jag e hemma sen igen, får se när et blir:)





    brunett

    Kom precis hem, har klippt mig och blivit brunett, jävligt stor skillnad från min förra hårfärg, haha. jämfört med den är de typ svart nu! men jag gillar de, klippte också, lite, inte mycket alls faktiskt. Vill ha kvar mitt långa hår, och när dom frågar, är den okej om jag tar de slitna så NEJ! de e det inte, för mitt hår e skit slitet så om dom tar allt så blir de typ..kort. så nä:) 2 cm räcker!=)



           
            FÖRE                                         EFTER!

    som ni ser, ganska mkt mörkare=)


     


    jofan,

    går de? jo, de kan jag intyga, för jag gjorde de nyss.

    tänkte vara duktig och göra som mamma sagt åt mig, dammsuga övervåningen. Ah, jag börjar i hallen, gör klart där och sen ska jag köra i "gången" bort till mitt rum när jag e längs bort (där ligger en matta) jag dammsuger den och "drar" på mattan, helt plötsligt går den jäveln av! alltså den man håller i.. eh, hur fan lyckas man?



    bra jobbat tess!



    hemma studier

    hemma från skolan idag, men ska plugga som en tok ändå.
    ska försöka komma på hur fan man ska göra en solfångare, ett stort problem för mig, har faktiskt ingen aning vad jag ska göra, men det löser sig? typ.

    idag är det den 18:e, och jag älskar den här dagen ♥
    hihiiii.

    sen ska jag titta på en film och göra svenska filmkunskap grejsen, ah, känns som jag kommer ha lite att göra idag ändå, men lär sitta vid datan hela dan så kommer nog lite nytt här på bloggen hela tiden.





    kan du texten?

    Jag har tänk på en sak som min kompis sa till mig, att när man lyssnar på en låt man tycker om, så lyssnar man och tycker de är skit bra, ohyää liksom. Man känner att man aldrig kommer lessna på den, men när man har lärt sig texten på den, då är den tråkig. så är det alltid, men alla låtar, så fort man kan texten utantill är det inge kul och lyssna på den längre!
    Man tycker ju att det borde vara åt andra hållet, alltså att det blir roligare när man kan texten för då kan man sjunga med som en galning, haha. me de ju verkligen inte så. det är lite konstigt tycker jag. jag ska sluta lära mig texterna, för jag hatar att bli trött på musik, det blir så tråkigt då.





    skola, läxor?

    den här veckan har vi verkligen hur mycket som helst att göra i skolan, vi har upp till 8 prov, de e för fan inte ens lagligt typ. max 3 prov i veckan säger dom, jo tjena, typ 3 prov om dagen! blir så jävla sur, tror dom att jag lever för att plugga eller? att jag inte har någon jävla fritd? inga vänner, DOM HAR SÅ FEL! jag tänker inte sitta inne hela veckan och plugga, idrott, matte, svenska, teknik och hela skiten. Jag sitter 7 timmar i skolan per dag och lyssnar på deras babbel om vad människor gjorde för 1000 år sen, och sitter inte gärna 7 timmar när jag kommer hem också, då kan man ju lika gärna gå i skolan hela dagen om det är de dom vill. Ska bygga en solfångare på tekniken, va e det liksom? ska kunna värma upp vatten, hmm, åh vad nödvändigt, sånt kommer jag ju göra hela tiden när jag bli stor, ohjaa! dom e ju störd..

    fick ett mail av min lärare om att jag inte lämnat in vissa uppgifter? VEM BRYR SIG? kanske e för jag har så jävla mkt annat att lämna in så jag inte hinner? kan de va så? jo men så är det! hon har tjatat om sina jävla läs loggar i månadere nu, tänker inte lämna in dom förns vi slutat skolan, då tänker jag limma upp dom på hennes hus så hon stolt kan läsa mina läs loggar varje dag!

    jag orkar fan inte mer, alla säger; men kom igen, håll ihop bara några veckor kvar nu.
    ja? några veckor, jag har gått nio år för mkt, vill inte gå några veckor till.

    de e så kul när någon frågar om jag vill med ut, kolla på film eller bara hänga då man måste svara att man ska snickra ihop en jävla solfångare, eller plugga om vattenkraft, ehhh, vattenkraft? man e ju dum i huvet om man inte förstår att vattnet ger energi åt oss så vi kan duscha varmt typ, de e väl de enda jag behöver veta? om jag inte vill bli proffs på sånt där, men det vill jag inte, så varför ska jag då sitta i 2 dagar och leta fakta om det? det e ju bara nå jävla trams det här, 
    vaför kan dom inte bara prata om det dom vill när man e i skolan? när man väl sitter där halva dan kan dom väl lära ut något istället för att skicka hem en läxa om det sen. 

    fan va arg jag blir! 



    Norges Nationaldag!

    Idag är det Norges Nationaldag, grattis? eller vas säge man,
    ha en bra dag norge!=)





    klänning?

    Snart är det sommarlov, vilket betyder att den också snart är skolavslutning, och jag har hittat lite olika klänningar, har köpt två stycken, älskade dom till en början men har tröttnat på dom nu, dom känns så jävla orginella, inge speciellt liksom.  sen har vi nior en middag också, men liksom, vad ska man ha då då? jag vill inte ha samma klänning som på avslutningen, så tråkig tänker jag inte vara, hmm.. det e ett litet problem faktiskt.





    ojoj, måste ut och leeetaaaa!!



    gråter blod..

    Jävla äckel cp apa!!!!

    får typ panik, nu e de så att min kära Eminem inte kommer till sverige iår.. åh, jag blir typ deprimerad,
    han e ju så bra, han borde komma till sverige, han har fan inte avrit här på hur länge som helst, och sist han skulle hit så kom han inte bara för han hade problem hemma, fy på dig, nu blir jag besviken Marshall!





    Dagens kändis!

    16 maj-2010.

    1986 föddes en liten tjej vid namn Megan Fox i Rockwood, Tennessee, USA.

    Fox gjorde sin skådespelardebut i Olsen-tvillingarnas film Tvillingarnas äventyr på Bahamas (2001) men är kanske mest känd för sin roll som Sydney Shanowski i komediserien Hope & Faith och från Transformers-filmerna. Hon har nominerats för sammanlagt fyra Teen Choice Award-priser; en för Hope & Faith och tre för Transformers 

    Så grattis till Megan Fox som fyller 24 år idag!





    sommar värmee




    alltså shit, de e ju typ sommar värme ute nu ju, jätte härligt, dom timmar de inte regnar satt säga, huh.
    jag blir så himla sugen på att bada, tänk er att bara hoppa ner i sjön eller en pool eller vad som helst och bara plaska runt, sen krypa upp på en filt och sola, fyf*n va mysigt! mums, längtar som en tok till den riktiga sommaren,och sommarlovet..

    måste sluta skriva om det här nu, för blir bara tokig! haha








    hejsan svejsaaaan

    och jag som tänkte träna idag.. blir inge av'et, vaknade med fetaste smärtan i tummen inatt, märkte att jag låg på den och att själva plåstret typ åkt upp och blä, blod, blä, fan va äckligt! haha, usch.
    och nu har jag fruktansvärt tråkigt, vill typ åka ner på stan eller något, hitta på något kul. Men tror fan inte att man kan göra de när man har 8 kommande prov till veckan..

    nä, dags att plocka fram plugghästen i mig och köra hårt, den borde ju finnas någonstans? ohyää.


    typ så!





    men mogge!

    Åh, jag blir så jävla arg!!
    sista kvällen, sista 5 minuterna, skulle springa in med den sista glasflaskan till disken, ramlar ner med armbågen i marken, krossar glasflaskan och kör ner tummen i den, vilket resulterar till en ûber blå armbåge, snittat tumme och en massa blod, blä, nu sitter jag med fulaste "plåstret" på tummen och enbit upp som pappa tejpa på, haha. fyfan va onödigt therése!

    annars var kvällen rolig, typ.
    linn och jag stod och langa disk, haha, låter inte kul men de var de=)

    nu ska jag bädda ner mig själv och titta på en film kanske? eller bara tv och de e något bra för en gångs skull, typ alltid en massa CSI och skit, give some fucking rolig film! haha..

    Godnatt eller till dom som inte ska sova, trevlig kväll=)



    ajaj..



    haha, kände bara för att ladda upp denna komiska bild jag gjorde för ett tag sen xD
    dom e fan underbara dom där tre!




    Marshall mathers

    Har hört att den jävlen kommer till sverige!
    åh vad jag ska dit då, kan ni tänka er? EMINEM I SVERIGE:D hört att han kommer befinna sig i göteborg den 3 september, jag bönar och ber att de inte bara är något fail rykte! då blir jag tokig!
    jag och julia ska dit, OHJA, ATT VI SKA! haha. fyfan va nice:)

    världens gulligaste och bästaste, kom hit.





    15 maj 2010 - halooo!=)

    Dagens onödiga!
    den 15 maj år 1470 avled den svenska kungen Karl Knutsson,
    kung av Sverige 1448–1457, 1464–1465 och sedan 1467. (samt av Norge 1448–1450)


    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    härligaste vädret!
    vafan gör jag här inne? ut med mig och sola^^ haha, man vet ju aldrig när nästa soliga dag tänker komma.
    carpe diem typ.

    Har jobabt idag med, är hemma en snabbis för att byta om och lite så, sen ska jag jobba igen, puhh!

    Tänkte visa er några låtar som e sjukt sköna att bara sjunga med i,
    here it comes.

    vi hörs lite senare ikväll!=)

    3OH3 - Richman


    Eminem - Drop the bomt on em


    Eminem ft lil wayne - Drop the world


    Eminem - Elevator



    Har så många fler, men dom kommer senare!



    gokväll'

    har jobbat hela dagen, helt slut, skrubbat golv, diskat allt som går att diska och framför allt, hackat sallad! haha.
    imorgon blir den samma fast ännu längre, man gör tydligen allt för pengar? ohja!
    endast för att jag ska kunna åka till göteborg och köpa en massaaa fint^^ hehe.

    Nu ska jag ta en dusch och fixa mig, sen blir den att gå i spöregnet ner till linn och sedan vidare,  tänkte  bara önska er alla en fortsatt trevlig kväll.

    ja, vi hörs antagligen imorgon, kanske ikväll om jag hinner!=)





    Turkiet 2010

    Som ni alla säkert kanske redan vet så var jag väldigt nyss i turkiet, spelade golf och hade det bra. Vart där längre än väntat pga island och vulkanen, haha.
    vart mycket golf spelat och det var riktigt härligt att få komma ut på fint gräs och bra banor och spela igen.
    Finns inget bättreän golf utomlands, det e så snyggt gjort allt, alltså jag menar, de känns så himla puttinuttigt allt, haha, förstår ni? det är så roligt bara!=)

    nä, det var en riktigt härlig start på mitt golf år!

    några få bilder.



    det var jätte mycket sköldpaddor där, alltså galet många!






    Årets första tävling!

    Jag och min familj åkte enda ner till blekinge för att jag skulle spela denna tävling, och man tror ju liksom att, där nere, ah där är det fint och ganska varmt nu, haha men så var det absolut inte, kommer dit och det regnar och är ca 4+ grader ute, men det ska inte hindra en golf spelare!

    jag spelade in banan i fredags direkt när vi kom dit, bara för att få känna på banan, och den var inte i det bästa skicket om man säger så, haha, men en rolig bana måste jag erkänna!=)

    Lördag: klockan 07:40 gick jag ut på första varvet, gick faktiskt riktigt bra egenligt mig och jag är väldigt nöjd över den rundan, låg på 4:de plats efter dom första 18. Fick äta en lunch på 20 minuter och sen ut på dagens sista 18. Dom gick dessvärre inte lika bra, men jag låg fortfarande hyffsat till om man säger så.

    söndag: gick ut lite senare, 08:50. Dagen var bara på 18 hål, och de var 18 hål som borde spelats mycket bättre för min del, inte bra alls. huvva!

    Men om man ser på det hela så är jag delvis väldigt nöjd med den här tävlingen, men nästa gång ska jag spela så mycket bättre. Nu är det bara träning som gällerså ska ni få se^^



    hej igen!

    Nu är jag tillbaka här på bloggen efter mitt lilla uppehåll.
    jag kände att det var dags igen att börja skriva lite, har en massa nytt att berätta för er,
    och efter ca en månads paus så är det roligt att se att det ändå är många som fortfarande har gått in och läst här,säkert ihopp om att jag skrivit något nytt varje gång, haha. men nu ska jag som sagt börja uppdatera lite mer.

    har spelat min första tävling för iår, läs om det i nästa inlägg!



    RSS 2.0


    Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!