ge mig ett liv, eller skit i att ge mig läxor

Så jävla less på allt plugg, har ett stort prov i morgon, träningslära..
Kan nästan ingenting och vill verkligen inte gå för jag vet att provet kommer gå käpp rätt åt skogen,
men man lär ju knata sig dit för att visa att man bryr sig? eller hur vare nu igen..

tänk så fint det hade suttit med ett sommarlov nu!



gitarrer och bas, trummor och hat.



Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat


mycket att göra, lite tid

hunnit med mycket idag, men ändå har jag 1000 saker kvar känns det som.
åh jag blir tokig, det tar aldrig slut!

ska lägga mig och plugga det sista innan jag hamnar i koma eller liknande,
hoppas på att sova bort dom två närmaste dagarna..


we can hide in the shadows of a broken dream


The Rasmus – In The Shadows


i see your true colours & that's way i love you so



Pendulum – Watercolour


en mysig dag i badhusparken

"friluftsdag" i badhusparken, haha inte mycket till friluftsdag men mysigt var det!
vi gick fram och tillbaka till bron, inte långt men tydligen tillräckligt för att få feta skavsår..

Nu blire till att pluggapluggaplugga tyska!



i like my money right where i can see it, hanging in my closet.


bakat mig en kladdkaka och bänkar mig nu framför Sex & the city. Tycker jag förtjänar det efter den här riktigt jobbiga dagen, plus att jag tycker det låter som en utmärkt uppladdning för morgondagens friluftsdag.
borde egentligen plugga men jag känner att nä jag orkar verkligen inte det nu, om jag gör det och itne orkar kommer det ändå inte vara till någon nytta, så lika bra att skita i det för en stund.



job andersson på p3

haha satt i bilen på väg hem och lyssnade på P3, 
så kommer det här klippen upp med Job Andersson och jag höll på att dö!
så jäkla fult..



åh vad härligt!

Nu har jag skickat iväg två försenade inlämningar till lärarna och det känns vidrigt skönt! har typ varit försenade med flera veckor båda två, en svenska bokredovisning och en stor inlämning uppgift till NK-miljö. Typ det värsta jag gjort i hela mitt liv, har aldrig skrivit så mycket till en vanlig inlämnings uppgift förut, blev totalt 12 sidor eller något! nu tycker jag att jag förtjänar lite tv med mjölk och kakor!



i got a thing for Laleh.

den här låten ger mig gåshud, inget skämt. 
Lyssna på hög volym.. helt jävla otroligt vilken vacker låt!



hard work work.

fick "sluta" tidigare för att jobba hemma, och det är precis vad jag ska göra! ligger galet mycket efter typ allt så nu ska jag börja ta ikapp. Ska börja med att göra klart min NK uppgift som skulle vara inne innan lovet, det vill säga typ för tre veckor sen, sjukt jobbigt men det är ett måste. Sen ska jag göra en bok recenssion till svenskan, inte så lång utan bara någon sida. Efter det måste jag fortsätta städa rummet, försöka leta fram lite kläder och tvätta tills jag åker till Tyskland. Inte så länge kvar ju!:)

så länge kan jag ju bjuda på tre låtar jag fastnat på!


Alexis Weak – 112
Kent – Socker
Puff Daddy & Faith Evans (Featuring 112) – I'll Be Missing You



nu säger jag godnatt!



Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa Och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna




övernattning

Efter en super härlig kväll hos linn igår med både film och chips återgår jag till det normala, städ utav toalett och rum innan jag begär mig till träningen. Det här med att städa rummet har blivit som en sysselsättning under helgerna, varför kan jag inte bara hålla rent och snyggt så slipper jag städa hela tiden? jag måste vara en utav världens kanske slarvigaste och minst ordningsamma personer..

Snart kommer jag lägga upp en otroligt härlig låt, håll koll!







piip..piiip... PIIP!! men jag har inte snott något!

Idag efter träningen skulle vi ju gå på stan, vi började med att gå in på BikBok och titta lite, när vi skulle gå ut så piper det i larmet, vi gick in och prövade gå ut igen med det pep då också. Jag prövade gå ut igen och det visade sig vara min väska som pep. Sen kom hon som jobbade där och jag försökte förklara för henne att det var väskan och så, men hon sa att det hade pipit så många ggr idag så att det säkert var något fel på den.

Sen gick vi till Ginatricot, pep även där när jag gick in, så himla pinsamt! hon som jobbade tog min väska så jag kunde få kolla i affären, sen fick jag tillbaka den när jag gick ut men det pep igen, så jävla pinsamt. Jag vet ju att jag inte har något ny köpt eller inte heller har snott något från någon affär!

Linn skulle lämna tillbaka något på Kappahl så även fast jag inte ville följde jag med in, och det pep igen..folk tittade på mig typ som om jag var knäpp. Linn sa till hon i kassan att den har pipit hela dagen och att vi har försökt hitta vad det är. Så vi gick bort till larm saken en gång till och jag letade igenom hela väskan, tillslut hittade jag en Body lotion jag köpt i Spanien och det var den som hade pipit hela tiden, det satt kvar någon kod på den sen jag köpte den.

hon pillade bort den och sen slutade det pipa! men det var så sjukt pinsamt, huvva..!





I’m afraid of what they’ll think of my thoughts when they hear how much i doubt them




träning och shopping

Snart kommer linn och hämtar mig för att sedan åka ner och träna lite på gymmet, antingen blir det ett pass, om det finns något pass nu den här tiden och om det inte redan är fullt, skulle vara skönt att få köra ett pass faktiskt.

Efter det går vi till stan och shoppar lite, hoppas jag hittar en snygg hood tröja, i behov av en sån!

 



dags för lite ny färg på naglarna!



tacos och let's dance, också ett sätt att spendera fredags kvällen på.



Bara hemma och tar det lugnt ikväll, känner mig så trött och allmänt hängig så det här var det bästa jag kunde gjort! Men annat blir det i morgon, kommer åka hem till linn och sova där (tror jag?), bara ha det mysigt med mina saknade vänner. Nu ska jag återgå till let's dance!;)



haha så skön..

En film på en tjej i klassen, man skulle kunna säga klassens clown. hon är helt galen!



tell me, did you fall for a shooting star?



när man vet att det är över

När man gick i grundskolan var så hörde man bara att "vänta tills ni börjar gymnasiet, kommer bli era tre bästa år i livet!" än så länge är det så långt ifrån vad jag känner som möjligt. Jag tror ingen någonsin kommer förstå hur mycket jag saknar grundskolan, eller jag vet 5 personer som vet exakt hur jag känner, dom fem personer jag delade det mesta med under mina 4 år på Prolympia. Vi gjorde allt tillsammans, vi gjorde så mycket saker som är helt oförglömliga. Vi älskade både skolan och lärarna, vi trivdes så bra där tillsammans med varandra, och nu när vi slutat där och börjar i nya klasser och på nya olika skolor så känns allt så jävla jobbigt, allt har förändrats mycket mer än vad vi anat.

Jag hör från andra som gick i våran klass och på den skolan att dom inte alls saknar det, att dom precis som alla andra säger lever sina bästa tre år nu, men jag tror att vi 6 alltid gjorde något roligt av det fastän det inte alls var det. Vi hade som alltid kul tillsammans, och jag kan inte säga annat än att vi älskade våra lärare, än idag kan jag vilja gå och hälsa på Prolympia bara för att få träffa våra gamla lärare, dom var så bra och underbara på alla sätt. Om jag jämför med dom jag har nu i gymnasiet så är dom inte ens i närheten så bra.

Nä, jag kan inget annat säga än att jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha minst ett år till där precis som vi hade det, bara få uppleva den glädjen av att gå till skolan på dagarna igen skulle vara så härligt.

Man kan väl säga som så att jag tänker på det  hela tiden, det går inte en dag utan att jag saknar hur det var, och just nu känns det som att jag lever i en stor jävla mardröm, att vakna och veta att jag ska gå till skolan är hemskt. jag tycker det är så jobbigt och jag lever i någon slags evig ångest, för jag vet att grundskolan aldrig mer kommer tillbaka igen.

 



jordens undergång, 2012?

har alltid känt en rädsla för vad alla kallar jordens undergång, jag tycker det verkar läskigt, för det mesta känns det som allt det skulle kunna hända. Man har ju hört 100 olika historier om vad som kommer hända i december 2012, men är det något att tro på?

Det sägs att mayafolkets kalender tar slut år 2012, varför skulle man sluta med det just 2012, varför inte 2000 eller 2010, varför just 2012?

Det sägs att det kommer bli kolsvart i 30 timmar den 23 december 2012 för att jorden och alla andra planeter hamnar på ett led så att jorden täcks från solen och vi får inget ljus, under den tiden kommer en massa jordbävningar och sånt bryta ut och i slutet så kommer nord och syd polen byta plats. Men det läskiga är att Nord och syd har byt plats flera gånger förut så det känns ju som om det skulle kunna hända igen.

sen har jag hört att en komet kommer landa på jorden och vi utplånas på samma sätt som jorden gjordes när big bang hände.

Jag vet inte hur jag ska tro längre, det är kanske inget man ska gå och vara rädd för men lite läskigt är det ju.
var tror ni?



kvälls mys!

Har precis ätit en riktigt fet pizza som gjorde den här dagen helt okej trots allt. Nu ska jag måla om mina naglar, just nu ser som för jävliga ut men så kan det bli när man inte orkar, haha! Men sen, då blir det Grey's och glass, kan ju inte bli bättre!?

Sedan kommer jag gå och lägga mig och förmodligen somna lika snabbt som en babian, är hur trött som helst..



I'm sick of drying everybody else's tears, with nobody to dry mine





straight to video

Mindless Self Indulgence – Straight To Video



skor säljes!

Högklackade skor med leopard mönstrad botten. Tillverkade i syntetiskt läder och har 12 cm hög klack.
Det är storlek 39 på dom men jag som alltid brukar ha det kunde inte ha dom för dom var för små,
så jag skulle säga att dom är mer som 38 i storleken.
Jag har aldrig använd dom så det är inga skador eller något på dom
350:-

släng iväg ett mail eller en kommentar om du är intresserad!



dags att göra om!

Nu har jag bestämt mig för att göra om den här bloggen, fixa lite ny design och så.
så kommer vänta med att uppdatera tills jag är klar!:)


Ny golf blogg!

Hej på er, nu har jag skapat en ny golf blogg som jag kommer uppdatera aktivt under speciellt sommaren. Där skriver jag om det mesta som har med min golf att göra, träning, tävlingar läger och sånt.
Följ gärna den!:')
http://theresenerpin.blogg.se


då kör vi igen!

efter några dagar utan uppdatering så kör vi igen, har legat näst intill död i sängen och därav ingen uppdatering. Men jag tänkte liksom att jag måste skriva lite här nu innan jag åker bort. (HIHI) jajamän, på måndag drar jag till Stockholm/Arlanda och på tisdag tar vi flyget till Spanien för en vecka med sol bad och en massa golf!

Innan dess ska jag hinna packa och tvätta en massa kläder, och dessutom leta fram mina nerpackade golfkläder någonstans där nere i källaren..
Tackar gud för att jag blivit frisk fort den här gången, eller frisk? är inte direkt det nu men jag orkar i alla fall sitta här så. Tänk om jag liksom hade varit tvungen att stanna hemma från Spanien för att jag var sjuk? nä, hade aldrig stannat hemma, hade åkt även om jag var döende haha!



skulpturer i badhusparken

idag så har vi varit i badhusparken hela dagen, estet bild skulle göra is skulpturerna där. så länge man slipper skolan, varför klaga? Det var faktiskt rätt mysigt där, skön dag!

dessvärre känner jag mig riktigt förkyld nu, redan i morse så hade jag galet ont i halsen och snorig som en..jag vet inte vad! så vi får se vad som händer. Nu ska jag i alla fall plugga ifall jag går på skolan imorgon,
så ni får avnjuta dessa bilder så länge!;)




RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!